Onderhoud & reparatie

Vraag nu uw persoonlijke NISSAN+ CARD aan!

Nissan onderhoud, Nissan service & Nissan reparatie
Wie weet er alles van uw Nissan? De Nissan servicemedewerkers natuurlijk. Daarom is uw Nissan voor onderhoud en service bij ons op het juiste adres. Wij beschikken over een hypermoderne werkplaats, voorzien van de nieuwste technische hulpmiddelen. Doordat onze servicemedewerkers uw Nissan van binnen en van buiten kennen voeren zij de werkzaamheden snel en vakkundig uit. Wat u natuurlijk merkt in de prijzen.

Wij als Nissan service en onderhoud garage werken niet alleen met heldere facturen, maar ook met transparante en scherpe prijzen voor onderhoud. Zo weet u altijd precies wat het onderhoud aan uw Nissan u gaat kosten. Bovendien werken wij uitsluitend met originele onderdelen waarop u ook nog eens 12 maanden werkplaatsgarantie krijgt.
Onderhoud door een erkend Nissan service en Nissan onderhoud garage... dan weet u precies waar u aan toe bent. Een geruststellende gedachte.

En mochten er onvoorziene extra werkzaamheden voortkomen uit een kleine of een grote onderhoudsbeurt, dan wordt dit vooraf met u overlegd. Hiervoor zijn speciale Nissan Budget Service Pakketprijzen ontwikkeld. Hiermee bent u verzekerd van scherpe all-in adviesprijzen. Vanzelfsprekend krijgt u vooraf een prijsopgave. Op basis van deze informatie kunt u zelf beslissen wat wij voor u kunnen betekenen.

Tijdens de uitvoering van onderhoud aan uw auto kunt u, indien u dat wenst, gebruik maken van gratis vervangend vervoer. Alleen de brandstofkosten zijn voor uw eigen rekening. Tevens leveren wij uw auto keurig gewassen aan u af, wij laten onze en uw auto's vakkundig wassen in de hypermoderne wasstraat van Carwash Uden.

Nissan PERA (Pan European Roadside Assistance)

Wanneer u uw auto bij ons volgens het Nissan onderhoudsschema laat onderhouden, dan krijgt u elk jaar de Nissan PERA gratis bij een onderhoudsbeurt. Of u nu pech of schade krijgt in uw woonplaats, elders in Nederland, of ergens in Europa: met een Nissan PERA staan er 24 uur per dag, 7 dagen per week professionals voor u klaar om u snel weer op weg te helpen! Klik hier voor meer informatie over de Nissan PERA.

Onze partners
NissanEuromaster Bovag RDW Schadegarant