Schadeherstel

Schadeherstel, de Nissan Schade Service
Een ongeluk is altijd vervelend; gelukkig beperkt uw Nissan servicecenter de ellende tot een minimum.

Schadeherstel in 5 stappen
De servicemonteur is een specialist op het gebied van schadeherstel. Onder de naam Nissan Schade Service kunt u bij ons terecht voor 'grote' schades en voor het voordelig en snel herstellen van gebruiksschade. Heeft u onverhoopt een aanrijding, dan staat Nissan direkt voor u klaar om u zorgeloos weer op weg te helpen. Eén telefoontje is al voldoende. Hieronder ziet u hoe dat werkt.

Gratis* hulp bij aanrijdingen

• Bel bij schade de Nissan Alarm Service 026-4428080 (24 uur per dag 7 dagen per week)

• Uw Nissan wordt gratis voor u naar uw Nissan-servicecentre gebracht

• Gratis vervoer voor u en inzittenden

• Bij schade zowel in Nederland als in de rest van Europa

* Indien uw Nissan jonger is dan 3 jaar en/of als u in het bezit bent van een Nissan-Card. Neem voor meer informatie over de Nissan-Card contact op met uw Nissan dealer.

Schadeafhandeling inclusief gratis vervangend vervoer

  • Gratis vervangend vervoer zolang het schadeherstel duurt
  • De Nissan Service Adviseur assisteert u bij het invullen van het Europees Schade Formulier

Schadegarant
Bij aanrijdingsschade is het prettig te weten dat wij aangesloten zijn bij "SCHADEGARANT" Dit betekent voor u o.a. dat u verzekerd bent van een snelle en vakkundige reparatie. Omdat de betaling geregeld is, krijgt u uw auto zonder omwegen mee. Dat valt onder de afspraken die door verzekeraars onderling zijn gemaakt.
N.B. Heeft u schade? Maar uw verzekering blijft buiten beeld? Geen probleem. Uw auto wordt door ons opgehaald en in overleg met u vakkundig gerepareerd. Ook dan is gratis vervangend vervoer voor u beschikbaar zolang het schadeherstel duurt!

Autoruitschade
Omdat autoruitschade al vervelend genoeg is, lossen wij alles voor u op. Dat doen we vakkundig en snel en zonder verdere rompslomp voor u. Wij verzorgen de administratieve en financiële afhandeling rechtstreeks met uw verzekeraar.

Afhankelijk van de wijze waarop u verzekerd bent (minimaal WA-Extra), valt autoruit-reparatie mogelijk onder een eigen risico van 0%. U vindt het eigen risico van zowel autoruit-reparatie als autoruit-vervanging op het polisblad van uw autoverzekering.

Onze partners
NissanEuromaster Bovag RDW Schadegarant