Ga terug

Aflevering 4x Renault Clio aan Practicom

Vrijdag 29 maart 2013

Vandaag hebben wij vier van de in totaal zeven nieuwe Renault Clio’s afgeleverd aan Practicom Automatisering uit Uden. Deze auto’s hebben wij speciaal uitgezocht met Practicom. Daarbij is er gekeken naar wat het meest gunstig is voor Practicom en hun personeel. De keus is uiteindelijk gevallen op de nieuwe Renault Clio. Deze 1.5 diesels zijn compleet geleverd met navigatie en hebben een bijtelling van slechts 14%. Momenteel zijn de auto’s vrijgesteld van wegenbelasting tot het eind van 2013. Het wagenpark van Practicom dat momenteel bestaat uit Nissan en Opel, wordt hiermee uitgebreid met Renault.

 

Aflevering 4x clio aan Practicom door Autocenter van der Aa Uden

Op de foto zijn de vier Renaults te zien die door Martin Spaans en Rob Terborg van Practicom Automatisering (rechts) in ontvangst worden genomen van Wim van der Aa (links). “Wij zijn trots op het feit dat Practicom Automatisering ons heeft ingeschakeld om deze auto’s voor hen te leveren”, aldus Wim van der Aa. Hij benadrukt daarbij de goede relatie tussen Autocenter van der Aa en Practicom Automatisering.

Autocenter van der Aa Uden B.V. is al 19 jaar gevestigd in Uden als Nissan Aftersales Dealer. Wij richten ons voornamelijk op onderhoud, garantie en schadeherstel. Tevens verkoop van voornamelijk jong gebruikte auto’s op basis van een goed advies uit onze jarenlange ervaring. Indien gewenst bemiddelen wij natuurlijk ook graag voor u bij de aankoop van een nieuwe Nissan. Om het Nissan gamma goed te tonen streven wij er naar om altijd van ieder model 1 jong gebruikt exemplaar in de showroom te hebben staan. Ook voor het onderhoud van uw Renault kunt u bij ons terecht aangezien sinds het samengaan van Nissan en Renault, deze auto’s veelal dezelfde techniek gebruiken. Tevens kunnen wij u diverse interessante financiële producten leveren zoals de Nissan Verzekering, Lease en Financiering.

Autocenter van der Aa is uw Nissan Aftersales dealer en Renault Specialist in de regio Uden en omstreken.

Onze partners
NissanEuromaster Bovag RDW Schadegarant