Ga terug

De nieuwe Nissan Note!

Dinsdag 01 oktober 2013

De nieuwe Nissan NOTE!

Hierbij brengen wij u graag op de hoogte van de introductie van de nieuwe Nissan Note. Bij Nissan gaat innoveren verder dan wat extra toevoegingen of uitbreidingen. Het gaat erom onverwachte oplossingen te ontwikkelen om uw wensen en behoeften in te vullen.

Bij Nissan ontwerpen we auto's, accessoires en diensten die begaande paden verlaten en praktische opwindend en het opwindende praktisch maken. Alles om u dagelijks meer te laten genieten van het autorijden.

Als het op ruimte aankomt doet de NOTE geen concessies. Met slimme oplossingen zoals de verschuifbare achterbank en de neerklapbare achterbankleuningen creëert u in een handomdraai extra been- of laadruimte in uw NOTE. Het flexiboard gebruikt u om dee kofferbak in compartimenten te verdelen zodat de tassen en andere spullen die u meenemmt op hun plek blijven wanneer u onderweg bent. U geniet van de voordelen van een MPV in een exte stadsauto.

Enkele highlights:

  • Nissan Safety Shield; uniek in zijn segment. Het gebruikt de unieke technologie die gemaakt is voor uw veiligheid. Het systeem bestaat uit 3 elementen: waarschuwing bij onbedoeld verlaten van de rijbaan, sensoren die bewegende voorwerpen rondom de auto detecteren en de waarschuwing wanneer zich een andere auto in uw dode hoek bevindt. Via het AVM-systeem heb u 360 graden zicht.
  • Blind Spot Warning; wanneer zich een andere auto, aan weerszijden van de NOTE, in uw dode hoek bevindt zal een lampje knipperen in uw buitenspiegel om u te waarschuwen. Ook wanneer u van rijbaan wisselt en daarbij gevaarlijk dichtbij een andere auto komt, zal hetzelfde lampje branden en zult u ook door geluidssignalen gewaarschuwd worden.
  • Around View Monitor (AVM); met Nissan's meest geavanceerde AVM heb u 360 graden zicht. Dit alles zie en volgt u direct via een 5.8" LCD touch screen in uw auto. Achteruitrijden en inparkeren was nog nooit zo makkelijk en stress-vrij geweest.

Onze partners
NissanEuromaster Bovag RDW Schadegarant