Ga terug

De nieuwe Nissan QASHQAI !

Maandag 27 januari 2014

De nieuwe generatie Nissan Qashqai: opwindend als nooit tevoren!

Hij luidde een revolutie in en is nu terug met een uitdagend nieuw design, geavanceerde intuïtieve technologie, state-of-art communicatiemiddelen en een ongekend dynamisch rijgedrag waardoor de bestuurder alles volledig onder controle heeft.

Ervaar de intensiteit van de nieuwe QASHQAI; de ultieme cross-over.

Enkele highlights zijn:

  • Nissan Safety Shield: voel de kracht. Volledig beschermd rijdt u nu nog veiliger dankzij Nissan's innovatieve Safety Shield. De nieuwe Qashqai maakt gebruik van verschillende camera's en sensoren die samen acht verschillende veiligheidssystemen aansturen. Te weten; automatische groot- en dimlichtfunctie, frontale botsing bescherming, bewegingsmelder, dodehoek-assistent, rijbaan-assistent, detectie van slaperigheid/vermoeidheid en onoplettend rijgedrag, 6 airbags en verkeersbordherkenning. Dit alles bij elkaar geeft u het vertrouwen om alle omstandigheden op de weg de baas te zijn.
  • Met 4 camera's, de geavanceerde Nissan Around View Monitor geeft uw Qashqai en zijn directe omgeving in 360 graden weer op uw touch screen. Achteruit of in een krappe ruimte inparkeren wordt zo een stuk gemakkelijker en zorgelozer.
  • Body Motion Control verschaft extra rijcomfort door het overhellen van de carrosserie tegen te gaan, als aanvulling op de werking van de schokdempers.
  • Veelzijdige opbergmogelijkheden. Vlakke laadvloer met de achterste stoelen neergeklapt beschikt de nieuwe Qashqai over een vlakke laadvloer. Laden en lossen, vooral van lange voorwerpen wordt daardoor een stuk gemakkelijker.

Onze partners
NissanEuromaster Bovag RDW Schadegarant