Ga terug

De Nissan+ Card.

Dinsdag 04 februari 2014

Hierbij introduceren wij de NISSAN+ CARD.

Met de aanschaf van de NISSAN+ CARD bent u onder andere verzekerd van:

Lampjes verwisselen, vloeistoffen bijvullen, de APK. Al met al kunnen dit soort "kleine uitgaven" aan uw Nissan toch aardig oplopen. Kiest u voor de NISSAN+ CARD, dan bent u overal in één keer van af. Voor slechts € 29,95 per jaar.

Financieel voordeel dus, maar ook het gemak dat de NISSAN+ CARD biedt is waardevol. U rijdt naar uw Nissan Servicepunt en het wordt voor u geregeld!

Nog meer voordeel? Jazeker:

  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar hulp bij pech in Europa
  • Eén keer per jaar een gratis APK keuring
  • Vakantie- en wintercheck.

Dit betekent dat u met uw Nissan vele zorgeloze en vooral plezierige kilometers in het verschiet heeft. Of het nu is om in Nederland van A naar B te komen of om de zon in de bergen of aan het strand op te zoeken. Uw Nissan servicepunt zal er voor zorgen dat u zich alleen nog druk hoeft te maken over het rijden van de juiste route.

Uw Nissan Servicepunt zal te allen tijde voor u klaar staan.

Vraag direct uw NISSAN+ CARD aan bij ons. Vóór goedkeuring van uw aanvraag dient een Nissan Servicepunt uw Nissan technisch te inspecteren, vloeistoffen bij te vullen en geconstateerde gebreken te verhelpen. Daarom kunt u uw NISSAN+ CARD het beste aanvragen direct na het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt, APK, Vakantiecheck of Wintercheck.

Na goedkeuring ontvangt u uw persoonlijke NISSAN+ CARD binnen vier weken op het adres dat bekend is bij uw Nissan Servicepunt. De betaling kunt u contant of per PIN voldoen bij uw NISSAN SERVICEPUNT.

Onze partners
NissanEuromaster Bovag RDW Schadegarant